Lidmaatschap

 

Leuk dat je overweegt om te gaan hockeyen bij MHV Maarssen! Op deze pagina gaan we specifiek in op het lidmaatschap van de Jongste Jeugd (t/m 10 jaar). Informatie over lidmaatschap en contributie voor junioren (12+) en senioren vind je op de website van MHV Maarssen.

Voor U-pas en aanvragen via Jeugdsportfonds kun je contact opnemen via contributie@mhvmaarssen.nl.


Wanneer je kind vanaf september in groep 3 zit of op 1 oktober aanstaande 6 jaar is, begint het met een lidmaatschap als Benjamin (ook wel Onder-7 genoemd). Bij de Benjamins starten we eerst met enkel trainen. Dat is 1x in de week op vrijdag om 15:00. Na de winterstop, ongeveer vanaf maart, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Onder-7 competitie. Dit mag, maar hoeft niet!
Voor de hockeytraining heb je een hockeystick, hockeyschoenen, scheenbeschermers en een hockeybitje (gebitsbeschermer) nodig. Dat laatste is verplicht. Het is nog niet nodig om een tenue aan te schaffen. Deze heb je pas nodig voor de wedstrijden van de Onder-8.

Contributie
De hoogte van de contributie is afhankelijk van de categorie waar je kind in speelt. In de contributie zijn 22 weken veldtraining inbegrepen. Tevens draag je met de contributie bij aan de kosten voor de veldcompetitie, accommodatie, het onderhoud van de velden en het personeel. Vanaf 4 familieleden geldt er een familiekorting!  


Inschrijven kan via de knop hieronder. Je wordt dan naar de website van MHV geleid. Bij het opmerkingenveld is het mogelijk een vriendje op te geven. Inschrijven kan tot 1 juni 2024. Voor het hockeyseizoen 2024-2025 is plek voor veel nieuwe Benjamins. Kinderen die zich inschrijven bij de club mogen na de meivakantie de rest van het seizoen (22 mei t/m 7 juni 2024) gratis meetrainen met hun leeftijdsgenootjes.


Word lid van MHV Maarssen

 

MHV Familieclub met ambitie


lees hier meer over MHV Jongste Jeugd