Veel gestelde vragen (FAQ)

 Hoe oud moet je zijn om deel te nemen aan de Tulpencursus?
Tussen de 5 en 10 jaar oud.


Hoe oud moet je zijn om lid te worden van MHV?

Als je op 1 oktober 2024 6 jaar oud bent, of ga je volgend jaar naar groep 3? Dan kun je in de jongste jeugd als Benjamin-lid worden aangemeld bij MHV. Ben je nog iets te jong om te beginnen bij MHV, start dan met hockeyen bij Panasj Utrecht. Hier kun je al vanaf 3 jaar terecht.

Is de Tulpencursus alleen voor kinderen?
Deelname wel, maar de cursus is zeker ook voor hun ouders/verzorgers! We ontvangen jullie graag vanaf 11:45 om naar het tweede deel van de clinic te komen kijken. Zo krijgen jullie een goede indruk van wat je kunt verwachten als jouw kind gaat hockeyen bij MHV. En na afloop tijdens de lunch kunnen jullie ook proeven van de sfeer op de club!


Moet ik betalen voor deelname aan de Tulpencursus?
Meedoen aan de Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets.


Hoe word ik lid van MHV Maarssen?
Is de Tulpencursus goed is bevallen? Schrijf je dan in voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. Kinderen die zich inschrijven bij de vereniging mogen na de meivakantie de rest van het seizoen (22 mei t/m 7 juni 2024) gratis meetrainen met hun leeftijdsgenootjes.
Lees meer over het MHV lidmaatschap.


Ik kan niet deelnemen aan de Tulpencursus op 14 april. Mag ik dan nog wel lid worden?
Natuurlijk kan dat! Wil je hockey op een ander moment uitproberen? Stuur een mail naar hockey@mhvmaarssen.nl en we kijken samen naar een passende trainingsgroep om een keer mee te doen. Lees meer over het MHV lidmaatschap.

Mag ik zelf mijn groepje samenstellen?
Nee, de groepjes voor de Tulpencursus worden ingedeeld door de organisatie. Wel kun je de namen van 1 of 2 vriendjes/vriendinnetjes opgeven bij inschrijven. Wij doen ons uiterste best om jullie samen in te delen.

Wordt mijn groepje volgend seizoen ook mijn team?
Nee. De indeling tijdens de Tulpencursus staat los van de teamindelingen voor volgend seizoen. Ook bij inschrijving als lid heb je de mogelijkheid een vriendje op te geven (via het opmerkingenveld)

Heb ik een hockeystick, gebitsbeschermer of scheenbeschermers nodig om mee te doen?
Heb je nog geen eigen hockeystick? Geen probleem, we hebben genoeg leensticks klaarliggen voor gebruik tijdens de Tulpencursus. Het dragen van een gebitsbeschermer is verplicht. Deze kun je voor een paar euro kopen bij elke sportzaak. Scheenbeschermers worden aanbevolen, maar hoeft niet!

Lid worden
Als de Tulpencursus goed is bevallen, dan kan je je kind direct inschrijven voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. Inschrijven kan ook hier. Bij het opmerkingenveld is het ook mogelijk een vriendje op te geven. Inschrijven kan tot 1 juni 2024. Voor het hockeyseizoen 2024-2025 is plek voor veel nieuwe Benjamins. Kinderen die zich inschrijven bij de club mogen na de meivakantie de rest van het seizoen (22 mei t/m 7 juni 2024) gratis meetrainen met hun leeftijdsgenootjes.

Teamindeling en Training Benjamins
Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins (groep 3 leeftijd) op vrijdagmiddag om 15:00 in hun nog te vormen teams. Deze trainingsgroepjes worden door MHV bekendgemaakt tijdens de Benjamins-BBQ op 21 juni. We zien jullie graag bij de Tulpencursus op 14 april!