Wat gaan we doen?

Programma
10:00 Ontvangst
10:20 Welkom & Warming up
10:30 Start Clinics

11.15 Korte pauze met drinken en fruit verzorgd door MHV
11:45 Ontvangst ouders
12.15 Afsluiting met medaille uitreiking
12.30 Lunch, inschrijving en activiteiten

13.00 Einde

Wat heb je nodig?
Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en sportschoenen. Heb je geen hockeystick? We hebben genoeg leensticks! Het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de Tulpencursus is verplicht. Deze koop je voor een paar euro bij elke sportzaak. Scheenbeschermers zijn aan te bevelen, maar hoeft niet.

Wat wordt er van ouders / verzorgers verwacht?
Tussen 10:00-10:10 breng je je kind naar de ingang van veld 4, naast het clubhuis. Bij de ingang van het veld staan onze jeugdleden klaar om je kind op te vangen en naar het juiste groepje te brengen. Ouders kunnen helaas niet mee het veld op. De ervaring leert dat samen met een vriendje komen, het afscheid nemen van ouders/ verzorgers voor de kinderen vaak makkelijker maakt.


Ouders/ verzorgers kunnen vervolgens langs het hek plaatsnemen om te kijken naar de gezamenlijke warming up. Als daarna de clinics starten mogen ouders even tijd voor zichzelf nemen of genieten van een kop koffie of thee en sfeerproeven bij MHV. Tussen 10.30-11.30 uur wordt er door MHV aan alle ouders een kop koffie of thee aangeboden aan de bar in het clubhuis.


Vanwege mogelijke afleiding hebben we dan liever geen toeschouwers langs de lijn. Om 11:45 ontvangen we ouders en verzorgers dan graag weer, onder de tent, zodat we kort kunnen toelichten hoe het lidmaatschap van onze club eruit ziet. Daarna gaan we met alle ouders langs het veld staan en laten de kinderen om 12:15 graag zien wat zij hebben geleerd! Ze zullen een medaille ontvangen en gaan daarna met hun groepje naar de lunchtafel. Tijdens de lunch is er voor de ouders de gelegenheid kennis te maken met de organisatie en andere ouders.